Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tragedie în Rusia, 53 de morţi într-un incendiu produs la un mall VIDEO

Cel puțin 53 de persoane au murit iar alte câteva zeci de persoane au fost rănite, duminică, în urma unui incendiu izbucnite într-un centru comercial din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, relatează RT.

Tragedie în Rusia, 53 de morţi într-un incendiu produs la un mall VIDEO
Comentează 0

Pe măsură ce echipele de salvare pătrund în incinta mall-ului cuprins de un incendiu în oraşul Kemerovo, din Siberia, bilanţul deceselor creşte, relatează RT.

Numărul cadavrelor recuperate a ajuns la 53. Cel puţin 11 copii se numără printre victime.

Alte 64 de persoane sunt date dispărute.

UPDATE: "Cinci persoane, trei femei, un copil şi un bărbat, au murit", informează Comitetul de Anchetă din Rusia, într-un comunicat. Potrivit oficialilor, au fost salvate 120 de persoane.

UPDATE: "Avem informaţii că în jur de 20 de persoane au fost rănite, printre care şi copii. Trei copii, a căror vârstă nu este cunoscută încă, şi o femeie, au murit la faţa locului", au anunţat oficialii, adăugând că va fi demarată o anchetă în urma incidentului.

La momentul actual, focul este ţinut sub control, iar pompierii au reuşit să salveze 20 de oameni şi să evacueze alte 100 de persoane.

Centrul comercial Zimnyaya Vishnya este localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii. Potrivit relatărilor, focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

Incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al unei clădri din orașul siberian Kemerovo şi, potrivit datelor preliminare, patru copii au murit intoxicaţi cu fum şi gaze toxice", a anunţat agenţia declarat Sputnik, citată de BBC.

Într-un videolclip postat pe o reţea de socializare se observă o coloană groasă de fum, care iese prin ceea ce pare a fi ultimul etaj, distrus parţial, al unei clădiri în care se află un complex de divertisment și un cinematograf, a informat presa locală.

Martorii povestesc că au văzut oameni sărind pe geam, pentru a scăpa de flăcări, iar temerea autorităţilor este că alte persoane au rămas blocate în interior.

В #Кемерово при пожаре в кинотеатре в #ТЦ погибли четыре ребенка.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite