Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Top 10 cele mai bune rujuri rezistente 2022

Dacă machiajul tău ar trebui sa dureze o zi întreagă, alege un ruj rezistent. Nimic nu este mai dezamăgitor decât să porți o nuanță superbă pe buze și să constați că aceasta a dispărut la câteva minute după ce ai aplicat-o. La fel ca majoritatea produselor de machiaj, găsirea unui ruj care să reziste toată ziua se reduce adesea la încercări și erori. Cu atât de multe opțiuni pe piață, poate fi dificil să te decizi de unde să începi. Dacă ești în căutarea unui ruj rezistent, ce îți va accentua frumusețea, dar ești confuză ce produse să alegi, MAKEUP vine cu recomandări printr-un top 10 cele mai bune rujuri rezistente 2023.

Top 10 cele mai bune rujuri rezistente 2022
Comentează 0

1. Lancôme L'Absolu Rouge Ruby Cream
Lancôme L'Absolu Rouge Ruby Cream este un ruj cremos de lungă durată, intens pigmentat și hidratant. Produsul are la bază o formulă ce include extracte de flori de trandafir, ulei din semințe de susan și turmalină pentru a lăsa buzele moi și netede. Rujul cu rezistență îndelungată oferă o senzație de confort pe întreaga zi.

2.Chanel Rouge Allure Ink
Chanel Rouge Allure Ink este un ruj lichid mat de la faimosul brand Chanel. Produsul conține ingrediente naturale ce îngrijesc pielea sensibilă a buzelor și asigură o protecție împotriva factorilor externi nefavorabili. Rujul conferă buzelor o strălucire mată, o culoare intensă și bogată, ce își păstrează aspectul original timp de 8 ore.


3. Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick
Dacă ești în căutarea unui ruj mat și durabil, alege  Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstic. Produsul are la bază o textura cremoasă, este ușor de estompat și conferă buzelor un aspect intens. Acesta este un ruj rezistent la transfer, testat dermatologic și de lungă durată.

 4.Maybelline New York Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Into The Zodiac

Acest ruj Maybelline Superstay redă un finisaj mat și o culoare intensă și rezistentă pînă la 16 ore.  Formula de lungă durată a acestui ruj lichid extrem de pigmentat îți oferă o nuanță Founder, fără urme.

5. YVES SAINT LAURENT Tatouage Couture Velvet Cream

Printre cele mai bune rujuri mate rezistente la transfer, își are locul și rujul Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream. Produsul are o culoare intensă ultra-pigmentată și o textură mată durabilă, de până la 5h. Rujul redă un look final mat și o senzație de buze catifelate. Acesta vine într-o varietate de nuanțe pentru a completa fiecare ton de piele.


6. NoUBA Millebaci
NoUBA Millebaci oferă buzelor eleganță și senzualitate. Rujul rezistent acoperă suprafața buzelor cu un strat dens, fără să lase urme. Formula lichidă și foarte pigmentată, rezistă pe buze până la 24 de ore. Rujul Millebaci nu usucă pielea și lasă o impresie memorabilă.

7. Dior Forever Rouge Liquid

Dior Forever Rouge Liquid este primul ruj rezistent la transfer, lichid și ultra-pigmentat, în culori mate vibrante. Datorită formulei sale fine, rujul depășește limitele rezistenței. Rujul mat asigură o acoperire optimă timp de 12 ore.

8. Guerlain KissKiss Tender Matte Lipstick
Guerlain KissKiss Tender Matte Lipstick este un ruj mat radiant, rezistent până la 16 ore. Produsul are la bază o formulă alcătuită din acid hialuronic, unt de shea și extract de petale de trandafiri. Acestea oferă confort intens, hidratare și regenerare buzelor.

9. Guerlain Rouge G Luxurious Velvet
Rujul Guerlain Rouge G Luxurious Velvet oferă o culoare mată senzațională. Produsul are la bază o formulă alcătuită din unt de mango hrănitor și extracte de arbore de mătase matifiante. Acestea redau buzelor catifelare și rezistență până la 16 ore.

10. Ardell Matte Whipped Liquid Matte Lipstick
Fiecare femeie trebuie să aibă în trusa sa de make-up un ruj roșu seducător, iar Ardell Matte Whipped Liquid Matte Lipstick este alegerea perfectă. Produsul redă o nuanță de roșu pigmentat, ce rezistă întreaga zi. Rujul oferă un finish mat cu uscare rapidă.


Scrie un comentariu

trimite