Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tableta Lenovo Tab P11 Pro poate rivaliza cu Apple iPad Pro și Galaxy Tab S7

Tableta Lenovo Tab P11 Pro poate rivaliza cu Apple iPad Pro și Galaxy Tab S7
Comentează 0

Tableta Lenovo Tab P11 Pro este o alternativă interesantă la Samsung Galaxy Tab S7 și Apple iPad Pro la un preț de aproximativ 600 de euro. Lenovo Tab P11 Pro are un ecran de 11,5 inch (29,21 centimetri), ecran de înaltă rezoluție OLED, un procesor rapid și poate fi echipată opțional cu un stilou activ și o tastatură. La o inspecție mai atentă, însă, devin clare două probleme majore cu ecranul și acest lucru face ca acest preț să fie prea mare. Asta nu înseamnă că nu este o tabletă bună.

Una din probleme este afișajul care nu este atât de clar precum era de așteptat de la un ecran OLED. Lenovo își echipează tableta de top actuală cu un ecran OLED de 11,5 inch. Datorită culorilor sale puternice și a negrului intens, tableta este ideală pentru vizionarea de filme, conform WinFuture. Rezoluția este de 2560 x 1600 pixeli. O valoare bună, dar textele și icoanele nu par atât de clare pe cât ne-am aștepta. Acest lucru devine deosebit de clar într-o comparație directă cu alte dispozitive, uneori chiar cu rezoluție redusă. Acest lucru se va datora probabil matricei pentru ecranul care suportă un stylus.

O altă problemă apare imediat ce țineți tableta în poziție verticală: la derulare, se observă un efect de „jeleu”, de fapt linii drepte, apoi nu mai arată prea drept. În caz contrar, tableta poate convinge și va avea mulți adepți. Sigur nu este la nivelul lui Samsung Galaxy Tab S7, chiar dacă Lenovo vrea acest lucru.

Designul și manopera sunt bune, accesul poate fi protejat fie prin cititorul de amprente de pe butonul de alimentare, fie prin camera frontală de 8MP cu senzor infraroșu prin recunoașterea feței. Camera principală de 13MP face fotografii decente, iar cele patru difuzoare au o calitate bună a sunetului. Nici durata de viață a bateriei nu dă multe motive criticilor. Are baterie de 8.600mAh cu încărcare rapidă de 20W.

Cu procesorul Qualcomm Snapdragon 730G și 6GB de memorie RAM, Lenovo Tab P11 Pro arată o performanță decentă, care este, de asemenea, suficientă pentru majoritatea jocurilor actuale și lucruri mai serioase. Este bătută de tableta Samsung Galaxy Tab S7 mult mai rapidă în toate cazurile. Android 10 este preinstalat pe Lenovo Tab P11 Pro. Dacă doriți, puteți trece la un mod de productivitate asemănător unui desktop și puteți configura, de asemenea, un Kids Mode. Ca accesorii opționale, Lenovo oferă atât o tastatură atașabilă cu touchpad și suport, cât și un stilou activ, Lenovo Precision Pen 2.


Scrie un comentariu

trimite