Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de oameni continuă să se adune în Arad, în semn de protest faţă de ultimele decizii ale Executivului

Sute de oameni continuă să se adune, la ora transmiterii acestei ştiri, şi în alte oraşe din ţară - la Arad, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Braşov, în semn de protest faţă de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor Penale, în timp ce la Iaşi, Timişoara, Sibiu şi Cluj numărul protestatarilor a depăşit trei mii de persoane.

Sute de oameni continuă să se adune în Arad, în semn de protest faţă de ultimele decizii ale Executivului
Comentează 2

În Arad, aproximativ 200 de tineri arădeni au început să se adune în Piaţa Revoluţiei, pe Platoul din faţa Palatului Administrativ pentru a protesta faţă de adoptarea proiectului de lege privind graţierea şi modificarea Codurilor Penale, ei scandând lozinci împotriva Guvernului şi cerând demisia Executivului.

La ora transiterii acestei ştiri, protestatarii, care continuă să vină în Piaţa Revoluţiei, majoritatea cu taxiuri, scandează lozinci antiguvernamentale. În prezent, cei mai mulţi s-au dus în faţa sediului PSD, care este pe cealaltă parte a Pieţei Revoluţiei, vizavi de Palatul Administrativ. unde scandează "PSD - Ciuma roşie", "Hoţii", "Hoţii", "Demisia", "Jos corupţia", "Ultima soluţie, altă revoluţie".

Tinerii huiduie şi fluieră, însă nu au pancarte, spunând că au fost luaţi prin surprindere de adoptarea ordonanşelor şi că majoritatea s-au ridicat din pat când au plecat de acasă pentru a veni la protest.

În zonă, au apărut şi forţele de ordine, poliţişti şi jandarmi, care îi supraveghează pe manifestanţi fără să intervină.

Citește continuarea pe news.ro

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite