Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stilul Sportswear șic pentru bărbați

Pentru bărbați, stilul vestimentar este un lucru extrem de important, cel care le permite să își exprime identitatea și să își arate personalitatea. Și există unele stiluri vestimentare care îi ajută să facă foarte ușor asta.

Stilul Sportswear șic pentru bărbați
Comentează 0

Stilul sportswear șic a devenit un fenomen planetar, devenind o tendință din domeniul modei foarte în vogă care are din ce în ce mai mulți adepți. Se adresează celor care vor să aibă un stil mai casual, dar șic,  în felul lor de a se îmbrăca. 

Ce trebuie să faci pentru a obține un stil sportswear șic reușit?

Tendințele actuale sunt cele ale hainelor mai sport, mai ales dacă vorbim despre modele de pantaloni bărbați, în vogă și foarte cool. Da, pantalonii de trening bărbați se pot purta acum peste tot cu ținute de oraș pentru a crea ținute sportswear foarte elegante.

Stilul sportswear șic este un stil mai casual, mai șic decât cel streetwear. Dar nu este atât de afrmat și de serios ca și acesta. 

Stilul sportswear șic este unul foarte interesant deoarece poți obține cu ajutorul lui o mulțime de ținute extrem de interesante. Originalitatea sa constă în faptul că poți îmbina de minune piese vestimentare cu o puternică conotație sportivă cu alte piese vestimentare mai șic, mai clasice și foarte serioase. Nu uita că sobrietatea și originalitatea trebuie să fie cuvintele de ordine. 

Piesele vestimentare indispensabile pentru un look sportswear șic.

Pentru partea de sus, este foarte important să se aleagă un tricou, un polo sau modele de hanorace pentru bărbați pentru un look casual. Cei care au un stil mai clasic, pot alege și o cămașă cu un stil mai sporty șic. 

Hanoracele trebuie să fie alese în nuanțe de albastru, de gri, de verde sau de maro și se pot purta la fel ca și o bluză tip sweater.

Bluza sweater nu mai este rezervată doar sportivilor. Și este o piesă vestimentară de bază din garderoba celor care vor să aibă un stil sportswear. Se poate purta cu pantalonii chino, cu un blazer, cu pantalonii din lână, cu o geacă de piele... 

Tricoul este cea mai clasică piesă vestimentară a acestui stil. Privilegiază modelele cu un guler rotund și nuanțele de gri, de kaki, de albastru sau de alb, pur și simplu.

Pentru partea de jos, trebuie să fie privilegiate piesele vestimentare precum bermudele sau pantalonii chino, blugii și pantalonii tip jogger. Să nu uităm nici de pantalonii scurți, o piesă vestimentară foarte frumoasă din cadrul unui stil sportswear șic.

Sursa de imagine:
Maridav / Shutterstock.com


Scrie un comentariu

trimite