Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Staţii de carburant din Pecica şi Arad cu activitatea suspendată 

Continuă acţiunile de control la staţiile de carburant din judeţ. Reprezentanţii Prefecturii anunţă că în ultimele şapte zile au fost aplicate amenzi de 40.000 de lei, iar doi agenţi economici, din Arad şi Pecica, s-au ales cu activitatea suspendată de Garda de Mediu.

 Staţii de carburant din Pecica şi Arad cu activitatea suspendată 
Comentează 0

„În perioada 04.10-10.10.2023, au fost efectuate 53 acțiuni de control asupra unor operatori economici, de către reprezentanți ai instituțiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Județului Arad nr. 533/30.08.2023 privind verificarea instituțiilor publice și operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat, de pe raza Județului Arad. Precizăm că acțiunile de control sunt efectuate individual de către reprezentanții instituțiilor, conform planurilor de control specifice, astfel că numărul total de acțiuni nu corespunde cu numărul operatorilor economici/mijloacelor de transport care au fost controlați/controlate. 
Ca urmare a acțiunilor de control efectuate în perioada specificată, au fost constatate 8 deficiente/disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 7 măsuri pentru remedierea acestora.  Comisariatul Județean Arad al Gărzii de Mediu a aplicat măsura suspendării activității pentru doi operatori economici din Pecica și Arad. 
Au fost aplicate în total 5 sancțiuni contravenționale, din care 3 avertismente și 2 amenzi, în valoare totală de 40.000 lei.  Nu au fost constatate infracțiuni”
, susţin reprezentanţii Prefecturii.   

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite