Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Start stagional în genunchi: Naţional Sebiş - CS Şirineasa 0-1

Start stagional în genunchi: Naţional Sebiş - CS Şirineasa 0-1
Comentează 0

Un nou sezon, noi aspiraţii de promovare la Sebiş. Numai că startul stagional e dezastruos. Scapaţi la limită d eeşec la Deva (4-4), ieri trupa lui Alin Chiţa a cedat jocul de pe teren propriu cu CS Şirineasa. Susan şi Enciu au ratat singurele şanse ale gazdelor în prima repriză, însă şi oaspeţii au avut 2 ocazii bune de gol. Tot vizitatorii au fost periculoşi în în repriza secundă, acolo unde doar Enciu a pus în pericol poarta celor din Şirineasa. Iar în minutul 70 oasepţii aveau să înscrie unicul gol al meciurilui, reuşit de Vasile. Un final trist cu atacantul Sebişului, Enciu, plecat la spital, lovit în plin figură de un adversar.

„Din punctul meu de vedere, am condus acest meci de la cap la coadă. Am avut multe situații de a marca, dar nu am fost destul de coerenți în fața porții. Ne-a lipsit mereu ultima sclipire. Iar când pui presiune pe adversar și nu-ți iese, te poate surprinde un contraatac și e de ajuns. Din punct de vedere al atiutudinii, nu am dezamăgit nici la Deva, nici azi. Dar, din punctul de vedere al punctelor, lucrurile stau rău. Unul singur e puțin, nu  mă simt deloc confortabil, dar sper ca sebișenii să aibă puțină răbdare cu noi, la câți jucători noi avem de sudat într-o echipă. Ca antrenor, nu am o baghetă magică și nu pot face minuni peste noapte. Toți cei care au venit în această vară au caracteristici diferite, este destul de greu să-i aduci la un numitor comun pe toți , pentru a-i pune în slujba echipei”, a spus Alin Chița.

Național Sebiș: Moroz – Poștoarcă, Bârsănel, Basic, Siminic – S. Vereș (C. Vereş) – Săulescu, Voinescu (Ruţă), E. Dică (Ionică), Susan (Petculescu) – Enciu. 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite