Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoc în lumea sportului - O tenismenă e dată dispărută după ce a mărturisit că fusese violată de un important om politic

O tenismenă din China a dezvăluit în urmă cu o săptămână că ar fi fost violată de vicepremierul Chinei, Zhang Gaoli. Tenismena este acum de negăsit.

Șoc în lumea sportului - O tenismenă e dată dispărută după ce a mărturisit că fusese violată de un important om politic
Comentează 0

La o săptămână după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre faptul că ar fi fost violată de fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli, în vârstă de 75 de ani, sportiva pare să fi dispărut.

La 2 noiembrie, Peng a publicat un mesaj lung pe reţeaua de socializare Weibo, echivalentul chinezesc al Twitter, în care îl acuză pe fostul vicepremier Zhang. Gaoli, 75 de ani, că a violat-o, înainte de a o face amantă. Este pentru prima dată când un politician chinez de rang înalt face obiectul unor asemenea acuzaţii publice.

De atunci, ea nu a mai dat nicio veste şi nu i s-a confirmat poziţia geografică. O solicitare pentru o declaraţie formulată de agenţia de presă Reuters, postată pe contul ei de Weibo, a rămas fără răspuns. Pe aceeaşi temă, un purtător de cuvânt al ministrului de Externe a afirmat că nu are cunoştinţă de un astfel de caz şi că, oricum, subiectul nu are nicio legătură cu afacerile externe.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite