Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Campioana din 2018 speră să poată reveni în arenă la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va evolua la turneul de la Roland Garros (30 mai - 13 iunie), din cauza accidentării suferite la turneul de la Roma.

Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Campioana din 2018 speră să poată reveni în arenă la Wimbledon
Comentează 0

„Cu mare dezamăgire îmi anunţ retragerea de la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din păcate, ruptura de la gamba stângă are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat. Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este decizia corectă şi singura pe care o puteam lua în acest moment. Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar mă voi concentra pe recuperare, voi încerca să rămân pozitivă şi să revin pe teren în momentul în care voi fi în siguranţă”, a anunţat vineri Simona Halep.

Simona Halep a câştigat French Open în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017. Locul ei pe tabloul principal va fi luat de jucătoarea italiană Jasmine Paolini, locul 91 WTA.

La revenirea în România, după ce a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber, Halep a declarat că şasele de ajuca la French Open sunt foarte mici şi că  obiectivul ei este să fie aptă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Este totuşi probabil ca Simona Halep să se refacă înaintea turneului de la Wimbledon (28 iunie-11 iulie), competiţie pe care a câştigat-o în 2019.

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite