Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simion Apreutese ar putea uni FCSB cu Steaua, dacă Gigi Becali ar fi de acord să-i vândă clubul din Superliga

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că a purtat discuții cu omul de afaceri arădean Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB. Acesta sponsorizează și CSA Steaua și ar dori fuziunea cele două echipe, scrie gsp.ro.

Simion Apreutese ar putea uni FCSB cu Steaua, dacă Gigi Becali ar fi de acord să-i vândă clubul din Superliga
Comentează 0

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă”, a dezvăluit Gigi Becali.

Omul de afaceri interesat de acțiunile FCSB este Simion Apreutese. Acesta figurează și ca sponsor al Academiei CSA Steaua, prin intermediul firmei sale, International Alexander Holding.

Surse din anturajul omului de afaceri susțin că Apreutese își dorește să existe o singură Steaua. Pozițiile de finanțator la FCSB, respectiv sponsor la CSA Steaua i-ar oferi pârghii de negociere în acest sens. Problema este însă că Gigi Becali pare să nu mai fie dispus să vândă echipa, susţinând că dacă ia campionatul va cere 40 de milioane de euro pe FCSB. Există însă şi posibilitatea ca Becali să nu mai fie dispus să vândă dacă echipa se clasează la sfârşitul sezonului pe locul I.

Anul trecut, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental şi Marius Grada şi-au anunţat intenţia de a prelua Bătrâna Doamnă, însă oferta făcută de aceştia a fost refuzată de Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Simion Apreutese

Articole asemanatoare