Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revelion 2018 cu Simona Costin la HELEN !

Revelion 2018 cu Simona Costin la HELEN !
Comentează 0

Nu v-aţi hotărât încă unde să sărbătoriţi trecerea în noul an? Sala de evenimente HELEN din Arad vă promite un Revelion de neuitat, o petrecere cu muzică live, mâncare bună – un meniu bogat şi băuturi pe alese – open bar, precum şi o mulţime de surprize, care vor face, toate, să intraţi în anul 2018 într-o atmosferă de bună dispoziţie!

Distracţia va fi garantată, de Revelion, la Sala Helen, care organizează petrecerea de intrare în noul an în localul de pe Calea Radnei nr 288.

Preţul este de 340 de lei de persoană, iar oferta cuprinde muzică live –Simona Costin si formaţia, alături de McDj Madalin Manello, un meniu bogat plus open bar şi alte surprize.

Invitaţii vor fi aşteptaţi cu bucate alese: o gustare rece, o gustare caldă, felul de bază si sarmaluţe. La desert se va servi tort festiv.

La capitolul băuturi oferta este cât se poate de variată, de la bere la whiskey şi whiskey cream, vodka, ţuică, vin roşu şi alb, şampanie, bineînţeles, sucuri, apă şi cafea.
Cei de la Sala de evenimente HELEN promit o petrecere care vă va purta noroc şi vă va umple de voie bună pe tot parcursul anului 2018!

Intrare: 340 lei/pers

Informaţii şi rezervări la numerele de telefon 0742.280.208 sau 0730.388.464.


Scrie un comentariu

trimite