Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rebeliune la PSD Iași (VIDEO)

Șefa organizației de femei Iași, consilierul județean Mihaela Ivancia, a lansat un atac dur împotriva liderului organizației județene, Maricel Popa, care este și președintele Consiliului Județean, despre care spune că este „un om care crede că o funcție publică ocupată în urma unor alegeri îi permite să se considere un mic Dumnezeu care dă și ia, care face și desface și care trage sfori”. Ivancia îi cere demisia lui Maricel Popa, scrie g4media.ro.


 

Rebeliune la PSD Iași (VIDEO)
Comentează 0

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președinta organizației de femei Iași îi aduce mai multe acuzații lui Maricel Popa, spunând despre acesta că a apărut „ca o ciupercuță” în viața partidului, că știe doar „să cumpere și să vândă”, că și-a instalat rudele în diverse funcții.

„Iată că a venit momentul când nu mai pot să accept, când vreau să spun «cu subiect și predicat» că ar fi timpul să vă duceți acasă, domnule Popa!”, scrie Mihaela Ivancia.

Intrați aici pentru detalii: https://www.g4media.ro/scandal-la-psd-iasi-sefa-organizatiei-de-femei-atac-la-liderul-judetean-maricel-popa-un-om-care-crede-ca-o-functie-publica-ocupata-in-urma-unor-alegeri-ii-permite-sa-se-considere-un-mic-dumnezeu-ca.html

Click aici pentru VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=dnZ-RE6xF8o&fbclid=IwAR1pMKwTt0PxXqaFYgi9mufRVXTBTRU9-Gchcn7LqhvLXM-iHZFqghFnFWE

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite