Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profesorul Nicolae Dolha a depus jurământul și este noul primar al comunei Fântânele

Comuna Fântânele are de ieri un nou primar. Este vorba despre liberalul Nicolae Dolha, profesor de matematică la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” și inspector de matematică, care a câștigat alegerile din septembrie în fața pesedistului Emil Otlăcan, care a condus Primăria pe parcursul a mai multe mandate.

Profesorul Nicolae Dolha a depus jurământul și este noul primar al comunei Fântânele
Comentează 0

„Ieri, la ora 16, am depus jurământul pentru investirea mea în funcția de Primar al Comunei Fântânele, împreună cu consilierii locali, ce vor constitui noul Consiliu Local al Comunei Fântânele.

Vreau să mulțumesc în primul rând locuitorilor din Fântânele și Tisa Nouă pentru încrederea și pentru susținerea acordată. Această susținere mă onorează și mă responsabilizează să fac tot ceea ce depinde de mine pentru binele și pentru dezvoltarea comunei noastre.

Totodată îi invit alături de mine și pe consilierii locali de la celelalte partide, pentru că noi toți am fost votați de locuitorii comunei și împreună trebuie să gândim, să propunem și să implementăm proiecte care să ducă la dezvoltarea comunei noastre și să facem din Fântânele una dintre cele mai prospere comune din județul Arad. Toți împreună trebuie să trecem de luni la muncă, că avem multă treabă de făcut.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris pe Facebook noul primar al comunei Fântânele, Nicolae Dolha.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite