Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarii PSD sunt îngrijorați de creșterea taxelor și impozitelor 

Mai mulți primari PSD se arată nemulțumiți de decizia ministrului de Finanțe Teodorovici și a premierului Dăncilă de a majora taxele și impozitele cu 15%. Aceste majorări vor fi aplicate aplicate atât locuitorilor cât și firmelor.

Primarii PSD sunt îngrijorați de creșterea taxelor și impozitelor 
Comentează 0

Așteptăm ca guralivul șef al social democraților arădeni, Mihai Fifor, și cei trei mușchetari, ajunși parlamentari de Arad, să iasă public și să le explice arădenilor motivul acestei creșteri. Să-i anunțe cum prin această măsură vor fi blocate angajările în administrația locală și cum va trebui reduse investițiile. 
Aceste personaje intitulate parlamentari PSD, Fifor, Căprar, Todor sau Tripa, care au un aport egal cu zero în ce privește dezvoltarea Aradului, trebuie să vină să le explice cum își bat joc de eforturile pe care trebuie să îl faca locuitorii și operatorii economici, adoptând astfel de măsuri.
Dacă Guvernul PSD prezintă situația guvernării Vioricăi Dăncilă ca fiind una unde curge lapte și miere, în realitate situația este una dezastruoasă, aceasta fiind prezentată chiar de către primarul general al capitalei, Gabriela Firea.
Nu am văzut în mass-media locală nici un semn de nemulțumire din partea USR Arad, se pare că aceștia sunt mult mai ocupați cu înscăunarea la Bruxelles a lui Vlad Botoș decât cu problemele românilor ce îi privesc indirect și pe arădeni. Iar domnii parlamentari Wiener și Vlad se gândesc deja la concediu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite