Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pisicile din Arad vor fi sterilizate gratuit; vezi cine se ocupă de acest lucru

Arădenii deținători de pisici au posibilitatea de a le steriliza, în mod gratuit, grație implicării benevole a unor medici veterinari cu suflet mare. O amplă campanie de sterilizare a exemplarelor feline va fi demarată în urma protocolului de colaborare încheiat de Direcția Generală Poliția Locală cu Asociația Animed.

Pisicile din Arad vor fi sterilizate gratuit; vezi cine se ocupă de acest lucru
Comentează 0

Polițiștii locali ai Biroului Supraveghere Comunitară vor asigura sprijin medicilor veterinari care vor bate la porțile proprietarilor de pisici, pe întreaga durată a acestui demers ce are ca scop stoparea proliferării necontrolate a speciei.

„De asemenea, Poliția Locală va acționa și în urma sesizărilor privind prezența în număr mare a felinelor fără stăpân, demers care va beneficia, de asemenea, de sprijinul Animed, în eforturile de a diminua disconfortul cauzat arădenilor de această categorie de animale. Debutul, în teren, al acestui parteneriat s-a concretizat astăzi în zona Pieței Avram Iancu, unde mai multe patrupede au fost capturate, vor fi sterilizate și vaccinate gratuit, apoi vor primi carnete de sănătate”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite