Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții de AMPLOARE în toată țara, inclusiv la ARAD: aproximativ 400 de adrese verificate

Percheziții de amploare în toată țara. Oamenii legii au descins în forță în această dimineața la aproape 400 de adrese. Printre infracțiuni se numără și traficul de droguri de mare risc, criminalitate organizată, șantaj și înșelătorie. Acțiunile polițiștilor vin în contextul în care odată cu pandemia foarte mulți infractori s-au întors în țară, relatează Realitatea PLUS.

Percheziții de AMPLOARE în toată țara, inclusiv la ARAD: aproximativ 400 de adrese verificate
Comentează 0

Percheziții de amploare au loc chiar la aceste momente la mai multe adrese din toată țara. Vorbim despre 386 de astfel de  percheziţii domiciliare organizate în Bucureşti şi în alte 28 de judeţe, respectiv în județele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timişoara, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud.

Sunt vizate nu mai puțin de 24 de cauze penale privind destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă, trafic de migranţi, înşelăciune sau şantaj.

Vorbim depre o grupare care acționa atât în țară, cât și în străinătate. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite