Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pasagerii unei curse Tarom, blocaţi pe aeroportul din Amsterdam. O aeronavă a adus în ţară doar o parte a pasagerilor UPDATE

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom sunt blocaţi de peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma să-i aducă în ţară. O aeronavă a adus în ţară doar o parte a pasagerilor, câţiva, care au rămas la un hotel din apropierea aeroportului fiind "uitaţi" în aeroport.

Pasagerii unei curse Tarom, blocaţi pe aeroportul din Amsterdam. O aeronavă a adus în ţară doar o parte a pasagerilor UPDATE
Comentează 0

UPDATE: TAROM va acorda despăgubiri pasagerilor zborului Amsterdam-București, iar șeful reprezentanței companiei la Amsterdam va fi demis, după ce peste 100 de pasageri au rămas sâmbătă seara pe aeroportul Schipol, din cauză că aeronava care trebuia să îi transporte s-a defectat, au declarat, duminică, surse din aviație pentru Agerpres. 

"TAROM va respecta legislația și va acorda despăgubiri pasagerilor afectați pe zborul de Amsterdam. Noul director general (Wolff Werner-Wilhelm — n. r.) a cerut lista pasagerilor pentru a-i contacta personal, dar încă nu a primit-o. Azi a decis să îl revoce pe șeful reprezentanței TAROM Amsterdam", au spus sursele.

Totodată, la nivelul TAROM s-a instituit o celulă de criză pentru zborul Amsterdam-București.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite