Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parteneriat între UTA şi AOA: brăţările eliberate la stadion vor fi valabile la festival, iar cele de la festival şi pe stadion

UTA anunță parteneriatul cu AradOpenAirFestival privind accesul la cele două evenimente programare la sfârșitul săptămânii!
 

Brățările eliberate la stadionul „Francisc Neuman” pentru meciul cu Universitatea Craiova, vor fi valabile și la festivalul AradOpenAir, fără a fi nevoie de altă brățară sau test. Acest lucru se aplică și pentru brățările eliberate persoanelor vaccinate și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de confirmare a infectării cu SARS-COV-2.

Parteneriat între UTA şi AOA: brăţările eliberate la stadion vor fi valabile la festival, iar cele de la festival şi pe stadion
Comentează 0

De asemenea, brățările obținute la festival, în urma testului antigen, acordate persoanelor vaccinate și a celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de confirmare a infectării cu SARS-COV-2, vor fi valabile pentru accesul la partida cu Universitatea Craiova.

Trebuie însă totuşi spus că brățările certifică posibilitatea de acces la cele două evenimente și NU ține loc de bilete sau abonamente.

Partida dintre UTA şi Universitatea Craiova se va desfăşura sâmbătă de la ora 21.30, în timp ce festivalul AradOpenAir va avea loc vineri, sâmbătă şi duminică, la Aeroport.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite