Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Orașul Chișineu-Criș are, de astăzi, un nou primar: Flavius Chereji

Orașul Chișineu-Criș are, începând de astăzi un primar nou. Este vorba despre liberalul Flavius Chereji, care a fost învestit împreună cu noul consiliu local.

Orașul Chișineu-Criș are, de astăzi, un nou primar: Flavius Chereji
Comentează 0

„Miercuri, 21 octombrie 2020, ora 12.00. Primăria Chișineu-Criș.
Eu, Flavius Chereji, am depus jurământul, in calitate de primar nou ales al orașului nostru! S-a constituit in același timp și noul Consiliu Local. De astăzi intrăm intr-o nouă etapă! Ce am gândit, trebuie să punem in aplicare!
In aceste momente, gândurile mele se indreaptă spre TOȚI locuitorii orașului, din Chișineu-Criș și Nădab. Deveniți a doua mea familie și vom avea mult de lucru impreună! Vom construi impreună! Vă mulțumesc că mi-ați acordat increderea voastră și sunt aici pentru a vă demonstra că se poate mai mult și mai bine!
Mulțumiri speciale echipei PNL Arad și Chișineu-Criș, cu vârfurile de lance Falcă Gheorghe și Cionca Iustin, care prin forța sa, m-a propulsat in poziția de inaltă responsabilitate care incepe de astăzi!
Mulțumesc familiei mele, fără de care nu aveam forța și tăria necesare in multe momente dificile, inerente unei bătălii electorale!
Vă mulțumesc tuturor celor, știuți sau neștiuți, pe față sau din umbră, care ați fost alături de mine și ați crezut in victorie!

Un gând aparte pentru Ovidiu Guleș, Iosif Matula, Viorica Graur, Costel Brescan. Ați fost aproape, ați dorit, gândit și convins că se poate! Vă mulțumesc!”, a scris pe Facebook noul primar de la Chișineu-Criș, Flavius Chereji.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite