Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Opt indivizi prinși la furat în municipiul Arad, într-o singură zi

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 22 de ani, din Vladimirescu, care în data de 2 februarie a.c., ar fi sustras dintr-un supermarket de pe Calea Timișorii, produse nealimentare în valoare de aproximativ 820 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit, cel în cauză fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Opt indivizi prinși la furat în municipiul Arad, într-o singură zi
Comentează 0

Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au depistat, în flagrant delict, în data de 2 februarie 2021, doi bărbați de 25 și 29 de ani și două femei de 17 și 22 de ani, pe strada Cocorilor din municipiu, având asupra lor bunuri sustrase dintr-un supermarket de pe aceeași stradă, în valoare de aproximativ 860 de lei. Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca cercetează 3 bărbați, toți având 22 de ani, care în data de 2 februarie a.c., au fost depistați, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau produse nealimentare în valoare de aproximativ 1.530 de lei, dintr-un hipermarket de pe Calea Radnei. Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite societății comerciale, toți cei în cauză fiind cercetați penal pentru furt.

             


Scrie un comentariu

trimite