Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ofițeri de la „Crimă Organizată”, în razie împreună cu polițiști de frontieră și jandarmi

Miercuri, 28 iunie 2023, polițiștii din municipiu împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au desfășurat o acțiune preventivă, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică, prevenirii și combaterii comerțului ilicit cu produse accizabile, a migrației ilegale și reducerea riscului rutier.

Ofițeri de la „Crimă Organizată”, în razie împreună cu polițiști de frontieră și jandarmi
Comentează 0

În cadrul activității au fost legitimate 208 persoane și verificate 40 de autovehicule, fiind aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, dintre care  61 de sancțiuni la regimul circulației rutiere, 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 privind ordinea publică, iar celelalte pentru alte abateri.

Valoarea sancțiunilor a fost de 286.195 de lei, fiind totodată ridicate în vederea cofiscării 350 de pachete de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. Au mai fost reținute 5 permise de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare și depistați 96 de migranți.

Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară periodic, atât în municipiu cât și în județ.


Scrie un comentariu

trimite