Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fată de 14 ani şi un bărbat, atacați de URS într-un cartier din orașul Făgăraș

O fată în vîrstă de 14 ani şi un bărbat în vîrstă de 39 de ani au fost atacaţi de un urs, azi dimineaţa, în apropierea unui bloc de locuințe din Făgăraş. Fata care se îndrepta spre școală a fost mușcată de șold.

O fată de 14 ani şi un bărbat, atacați de URS într-un cartier din orașul Făgăraș
Comentează 0

Se pare că după ce au fost atacaţi de animal, bărbatul a lăsat-o singură pe copilă şi a fugit la spital, ea fiind preluată ulterior de o ambulanţă, potrivit Montorul Expres.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unui bloc de locuințe. Bărbatul mergea la serviciu, iar fata se ducea spre școală când au fost atacați de animalul sălbatic,

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, incidentul s-a petrecut la ora 07.35, ambele victime fiind conştiente. „Bărbatul a suferit zgîrieturi pe corp. Pînă la sosirea echipajelor la faţa locului, bărbatul s-a deplasat singur la spital", a spus Sfreja.

În ceea ce-o priveşte pe adolescenta de 14 ani, aceasta a suferit o plagă muşcată la nivelul şoldului stîng şi zgîrieturi la umăr. Copila a fost transportată la spital de un echipaj al ambulanţei. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță.

"Nu știm nimic despre ursul care i-a atacat pe cei doi. Nu noi ne ocupăm de operațiunea de capturare. Din informațiile pe care le avem, ursul s-ar fi îndepărtat de zona locuită a municipiului Făgăraș", a declarat Ciprian Sfreja.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite