Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miss Chișineu-Criș - 2022

 Miss Chișineu-Criș - 2022
Comentează 0

Recent, a avut loc concursul de frumusețe Miss Chișineu-Criș 2022, realizat în cadrul evenimentului “Concert în Parc”, de către comitetul organizatoric al  Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în colaborare cu Primăria Orașului Chișineu-Criș și cu sprijinul Casei de Cultură Chișineu-Criș.

În cadrul concursului Miss Chișineu-Criș au participat tinere necăsătorite (miss), cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu domiciliul in Chișineu-Criș și Nădab sau eleve la unitățile de învățământ din oraș.  Pentru concursul de frumusețe rochiile de seara au fost realizate de designerul Alina Kvas, coafura a fost realizate de hairstylist-ul Marina Palcu,  iar machiajul a fost asigurat de către echipa condusă de Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș, cu sprijinul make-up artistului Antonia Ursu și Melisa Mihuța. Pregătirea tinerelor s-a întins pe mai multe zile, iar coregrafia concurentelor a fost creată de balerina Bianca Tonța și modelul Alexia Ploscaru.

Evenimentul „Concert în Parc” a conținut și momente artistice de amploare: Mira, Lino Golden, Alex Mladin, Andrei Prodan sau Ioana Ignat.

Prezentatoarea evenimentului a fost Claudia Deac.

 

Membrii juriului au fost: Florina Scorțe- dna. Secretar al orașului Chișineu-Criș; Samy Hotăran- HNI Cosmetice.ro; Ioana Hotăran- Top Model of The World – Miss România ; Alexandra Bianca Mariș- make-up artist oficial Miss Arad si Miss Chisineu- Cris; Rebeka Tira – Miss Arad 2021; Marina Palcu – hairstylist oficial Miss Arad si Miss Chisineu- Cris; Zamfirachi Gabriela- Remax Dynamic; Alina Kvas- designer official Miss Arad si Miss Chisineu-Cris

 

 

Premiile concursului au fost:

Premiul de Popularitate- Tania Dănilă

Premiul HNI cosmetice.ro- Albiș Maria

Miss Beauty- Roțcov Riana

Miss Originalitate- Semeniuc Andreea

Premiul Special al juriului- Beschiu Lavinia

 Locul III și Miss Eleganta – Covaci Carla

Locul II si Miss Beautiful Hair– Novac Alexandra

Locul I și Miss Remax- Varga Silvia

Câștigătoarea concursului s-a calificat automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în data de 11 august la Vechiul Cazino din Arad.

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite