Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Microbuz cu români implicat într-un grav accident rutier în Franța: Un mort și un rănit grav. Românii fugeau de vameși - Care este MOTIVUL

Un român în vârstă de 45 de ani a murit, iar un altul, de 25 de an, a ajuns în stare foarte gravă la spital în urma unui tragic accident petrecut în Franța. Tragedia pare să fi avut loc după un incident petrecut pe autostrada A16 din Dunkerque cu aproximativ 30 de minute înainte de producerea accidentului. Verificați de vameși la o stație de benzină de lângă Grande-Synthe, cei doi români au refuzat să se supună controlului vamal și au fugit. De altfel, se pare că aceștia erau urmăriți de vameși când s-a produs accidentul. Conform informațiilor din presa franceză, românii călătoreau într-un vehicul furat. 

Microbuz cu români implicat într-un grav accident rutier în Franța: Un mort și un rănit grav. Românii fugeau de vameși - Care este MOTIVUL
Comentează 0

Tragicul accident s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2:20, lângă Pont-d'Ardres, atunci când microbuzul în care se aflau românii s-a ciocnit violent de un zid, relatează Știri Diaspora.

Cei doi români au rămas inițial blocați între fiarele contorsionate ale mașinii. 

Pompierii au intervenit imediat la fața locului, dar „în ciuda îngrijirilor acordate, prima victimă de 45 de ani a fost declarată decedată de medicul echipei medicale”. A doua victimă a fost transportată la spitalul din Calais, în stare gravă.

„Se va efectua o autopsie”, explică procuratura Saint-Omer.

În cauză s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite