Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lansare Pickleball la UAV – Un Start Dinamic în Lumea Sporturilor

Lansare Pickleball la UAV – Un Start Dinamic în Lumea Sporturilor
Comentează 0
Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad a fost gazda unui eveniment sportiv deosebit în data de 22.04.2024, în Complexul M. Evenimentul, dedicat introducerii și promovării pickleball-ului, un sport în plină ascensiune, a fost organizat în colaborare cu Facultatea de Educație Fizică și Sport și susținut de către distinsul nostru absolvent, Dl. Marius Socea-Falcă.
Pickleball, combinând elemente din tenis, badminton și tenis de masă, este recunoscut pentru accesibilitatea și atractivitatea sa pentru o gamă largă de vârste și abilități. Evenimentul a oferit o oportunitate excelentă pentru studenții, absolvenții și cadrele didactice de la UAV să se familiarizeze cu acest sport, învățând regulile de bază și participând la demonstrații practice.
Dl. Marius Socea-Falcă, prin expertiza și pasiunea sa, a reușit să inspire și să motiveze participanții. Interacțiunea dintre studenți, absolvenți și profesorii lor într-un cadru sportiv și dinamic a adus un plus de energie și entuziasm.
Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestei inițiative și așteptăm cu nerăbdare următoarele activități .

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite