Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La ce oră va fi inaugurată în această seară bolta luminoasă de pe strada 1 Decembrie

Arădenii sunt invitați de Primărie să ia parte la inaugurarea iluminatului arhitectural de pe strada 1 Decembrie. Bolta luminoasă va fi inaugurată în această seară, la ora 21.

La ce oră va fi inaugurată în această seară bolta luminoasă de pe strada 1 Decembrie
Comentează 1

„Echipele de muncitori a operatorului care asigură iluminatul public în municipiu au finalizat spectaculoasa boltă luminoasă creată din nu mai puţin de 1.500 de becuri. Începând din această seară, iluminatul ornamental va fi funcţional în fiecare weekend, de vineri seara – până duminica seara, fiind o alternativă la iluminatul rutier ce urmează să fie întrerupt. Se va crea astfel un aspect deosebit în zonă unde accesul stradal în intervalul menţionat va fi doar pietonal”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Autoritățile locale promit că bolta luminoasă de pe strada 1 Decembrie 1918 este doar începutul. Municipalitatea ia în calcul posibilitatea de a oferi un aspect deosebit şi altor străzi din municipiu, cu ajutorul iluminatului arhitectural. Următoarea investiţie de acest gen s-ar putea realiza pe străduţa ce inconjoară Biserica Roşie.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite