Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jalnică transmisie a meciului pe Digisport. Chindia Tîrgoviște- UTA 1-1

Jalnică transmisie a meciului pe Digisport. Chindia Tîrgoviște- UTA 1-1
Comentează 1

Dacă egalul scos de UTA în ultimele minute a mai atenuat tristețea acumulată de-a lungul meciului privind jocul brambura prestat de cele două echipe, ceea ce nu a putut să mă calmeze a fost transmisia de amatori a canalului Digisport 1.

Cum e posibil ca un comentator bine plătit să fie atât de pe dinafară în ceea ce privește numele jucătorilor, identitatea celor schimbați, culoarea în care joacă echipa gazdă și alte aspecte din timpul transmisiei?

Numărul 9 de la Chindia a devenit Roger în momentul înlocuirii, Hora l-a schimbat pe Denis Rusu, dar au trebuit să treacă 10-15 minute pentru ca acest comentator să afle, în sfârșit că cel schimbat a fost tânărul jucător arădean. Pe Neluțu Roșu nu l-a amintit aproape o repriză întreagă , și asta, nu numai că Roșu a fost aproape ”invizibil” în meciul de astăzi, dar comentatorul chiar nu-l cunoștea ...și alte și alte minuni.

Încet , încet , mă calmez, dar nu pot de tot. UTA a avut azi în teren și pe Adi Petre și pe Roger și pe Antal , a avut și un teren de joc bun în condițiile atmosferice vitrege actuale și...tot ne-a ținut cu sufletul la gură până în ultimele clipe. De ce?

Să analizăm ( scuze, să analizez) compartimentele.

Iacob nu a avut altceva de făcut decât să ne facă să ne imaginăm cum e să fii portar fără activitate la minus câteva grade. Apărarea a dus ( din nou) greul jocului. Cu micuța ” carie” de pe partea dreaptă, ceilalți trei , Erico , Benga și Shlyakov, dar mai ales ultimul, apărarea a fost cât de cât OK.

Mijlocul compartimentat pe două sectoare, Roșu și Isac în fața apărării, iar Antal, Roger și Denis Rusu, oamenii care trebuiau să construiască , să inventeze, să lanseze. Eu ( și subliniez, EU) am văzut un Isac destul de muncitor și folositor la a închide câteva culoare de atac ale gazdelor și un Denis Rusu care nu trebuia schimbat, iar la restul mijlocașilor ,doar alergare fără noimă.

Adi Petre.....sincer , prea multe așteptări din partea multora dintre noi așa dintr-odată. Singur , izolat acolo în față, ar fi prea devreme să-l caracterizăm. Îi lipsesc lansatorii, pasatorii, coechipierii cu care să combine. Rămâne să-i iasă la suprafață într-un mod productiv , calitățile lui fizice și tehnice. Așteptăm.

Lui Pînzaru , doar atât: Cred că a recepționat greșit apelul sau mesajul primit de la antrenorul principal . În loc de ”Rusu”, sunt sigur că Gyuszi Balint i-a transmis ” Roșu”.

Altfel nu-mi dau seama de ce a fost scos Denis.

Ne auzim luni, 22 febr. cu Botoșaniul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite