Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ioan T. Morar și Mircea Mihăieș, la Bibliotecă

Ioan T. Morar, alături de bunul său prieten Mircea Mihăieș, a fost prezent astăzi la Biblioteca „Alexandru D. Xenopol” din Arad, unde a povestit, secondat de Mircea, unele dintre cele mai savuroase întâmplări/pățanii din călătoriile sale dar și din viața publicistică. 

Ioan T. Morar și Mircea Mihăieș, la Bibliotecă
Comentează 125

Aflați la Arad cu prilejul Conferințelor „Dilema Veche”, cei doi și-au purtat auditoriul printr-o sumedenie de povestiri redate cu mult umor și jovialitate și au stat la dispoziția publicului să fie întrebați despre cam tot ce ar fi vrut aceștia să afle despre cărțile deja lansate sau cele care urmează să vadă lumina tiparului. 

De asemenea, conferința supranumită „Despre prietenie și cărți” a avut parte și de un moment muzical susținut la o chitară acustică, pentru a-i mai lăsa să respire pe protagoniști asaltați de întrebări de amfitrionii evenimentului Ioana Nistor și Gabriel Vladu dar și de public. Printre cei din public, s-au regăsit vechi colaboratori, prieteni, dar și tineri curioși să afle despre cei doi titani care s-au născut și au crescut în județul nostru. 

Amintim programul evenimentelor care au loc în acest weekend sub egida „Dilema veche”:

Vineri 21 aprilie, Teatrul Clasic Ioan Slavici

19.00: Măscăriciul, după Cehov. Cu Horațiu Mălăele și Niculae Urs. Regia: Horațiu Mălăele.

Spectacol urmat de un dialog cu actorii moderat de Sever Voinescu.

Pentru acest eveniment, biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului și online, pe platforma iabilet.ro

Sîmbătă 22 aprilie, Cinema Arta

19.00: Să fim veseli, ca să nu fim triști, un show de comedie cu Toni Grecu și Ioan T. Morar

Intrarea la acest eveniment este gratuită

Conferințele „Dilema veche" sînt un proiect inițiat de Grupul pentru Management și Mediere Culturală (GMMC)și organizat împreună cu revista Dilema veche. 

 


Scrie un comentariu

trimite