Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În noaptea în care se petrecea crima de la Caracal, fiul lui Adrian Năstase devenea consilierul onorific al lui Fifor

Sebastian Zachmann dezvăluie pe adevarul.ro, că în noaptea în care s-a petrecut crima de la Caracal, care a zguduit o țară întreagă, Mihnea, fiul lui Adrian Năstase a fost instalat în funcția de consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor.

În noaptea în care se petrecea crima de la Caracal, fiul lui Adrian Năstase devenea consilierul onorific al lui Fifor
Comentează 4

„O adolescentă a fost răpită, ucisă, tranşată şi dizolvată în acid. În acest timp, poliţiştii se învârteau în jurul porţii, iar premierul Viorica Dăncilă semna o nouă pagină din cartea naţională a nepotismului, instalându-l pe fiul lui Adrian Năstase în funcţia de consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor. România profundă, pe scurt. Văd sute, mii de oameni indignaţi pe internet după tragedia de la Caracal. Suneti cumva turişti în România? Aţi trăit doar în bula de pe Facebook? În ultimii 30 de ani, toate, dar absolut toate instituţiile statului au fost înţesate cu copii, nepoţi, amante, peşti, interlopi, curve, şoferi, urmaşi ai securiştilor, toţi, dar absolut toţi fiind instalaţi în posturi de conducere, căci, indiferent de guvernare, singura politică publică a fost: prostia la putere”, scrie Sebastian Zachmann.

Citește aici mai multe detalii: https://adevarul.ro/news/politica/romania-profunda-scurt-noaptea-tragedieide-caracal-fiul-nastase-era-numit-consilier-vicepremierului-1_5d3b22fe892c0bb0c6df44ec/index.html

Foto Facebook Mihnea Năstase

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite