Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ianis Hagi a câştigat TITLUL în Scoţia cu Glasgow Rangers

Ianis Hagi (22 de ani) a câștigat primul titlu din cariera sa de jucător, cu Rangers. El le-a mulţumit fanilor printr-un mesaj video.

Ianis Hagi a câştigat TITLUL în Scoţia cu Glasgow Rangers
Comentează 0

Ianis Hagi a câştigat primul său titlu important. Formaţia Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, a câştigat, duminică, titlul în Scoţia, profitând de faptul că rivala Celtic Glasgow a remizat cu Dundee Utd, scor 0-0, anunță news.ro.

Rangers, care a învins sâmbătă St. Mirren, cu scorul de 3-0, are 88 de puncte, cu 20 mai multe decât Celtic, astfel că nu mai poate fi depăşită. Pentru Glasgow Rangers este 55-lea titlu naţional, primul de după 2011.

Ultimul meci crucial inclus în ancheta BBC este succesul cu St. Mirren din această rundă, scor 3-0: „Acest joc practic a adus titlul pe Ibrox. Kent, Morelos și Ianis Hagi au marcat și ne-au arătat cât de mult a crescut această echipă. Fanii s-au strâns lângă stadion pentru a sărbători victoria, în ciuda pandemiei de COVID-19”, au scris britanicii. Fără eșec în actualul campionat, Rangers a pus mâna pe titlul cu numărul 55: „Rangers a cucerit titlul pentru prima oară din 2011 încoace. Steven Gerrard a oprit-o pe Celtic din drumul spre al 10-lea titlu consecutiv, la al treilea sezon petrecut pe Ibrox.

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite