Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 25 martie. Zodia care își neglijează sănătatea. Ai grijă, riști să dezvolți complicații

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 25 martie 2021.

Horoscop 25 martie. Zodia care își neglijează sănătatea. Ai grijă, riști să dezvolți complicații
Comentează 0

Berbec

O veste primită de dimineață te face să privești totul cu alți ochi. Dacă până ieri vedeai lucrurile în tonuri de gri, astăzi îți revine optimismul. 

Taur

Ai de rezolvat mai multe lucruri importante așa că, încă înainte să pleci de acasă, ai grijă să îți planifici totul. 

Gemeni

Ești în formă bună astăzi, așa că nimic nu te poate enerva. În afară de niște șoferi în trafic, dar treci repede peste asta... 

Rac

Se anunță ceva schimbări în zona profesiei, dar nu te vor afecta prea mult. Acasă, în schimb, vrei să faci niște schimbări mai serioase.

Leu

Ești gata să faci pasul pentru care te pregătești încă de la începutul toamnei. Indiferent despre ce este vorba, păstrează-ți calmul.

Fecioară

A trecut ceva de la ultima vacanță și te simți obosit. Ai sta și azi toată ziua tolănit. Mai ai puțină răbdare, vine weekendul.

Balanță

Te confrunți cu o problemă în relație și nu știi cum să o rezolvi. Ceva din ceea ce ai spus l-a supărat pe partenerul de viață. 

Scorpion

Apare o schimbare în viața ta. Chiar dacă e una mică, tot te afectează. Urmează să faci ceva nou și ai emoții.

Săgetător

Nu-ți neglija sănătatea. Nu ar strica să faci un control general, mai ales că e ceva vreme de când nu ai mai călcat într-un cabinet medical. 

Capricorn

Chiar dacă ești foarte prins cu munca, ia o pauză astăzi și îndreaptă-ți atenția și asupra familiei. Cineva are nevoie de sprijinul tău. 

Vărsător

Ți se face o propunere. Ceva ce are legătură cu ceea ce faci, dar la alt nivel. Problema e că implică și o investiție financiară din partea ta.

Pești

Ai parte de o zi cu adevărat liniștită. Nu se întâmplă nimic notabil. Doar partenerul este mai agitat. Aveți nevoie de liniște.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite