Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grupurile pe WhatsApp vor putea în curând să găzduiască peste 1.000 de membri

Grupurile tale WhatsApp ar putea găzdui în curând și mai multe persoane decât înainte, deoarece gigantul american ar dori din nou să mărească limita maximă de participanți. Până de curând, grupurile de pe WhatsApp puteau găzdui doar un total de 256 de participanți. Cu toate acestea, în aprilie anul trecut, WhatsApp a anunțat o revizuire majoră a grupurilor sale cu funcția Comunități, care a fost însoțită de o creștere a numărului maxim de participanți la chat la 512.

Grupurile pe WhatsApp vor putea în curând să găzduiască peste 1.000 de membri
Comentează 1

A durat până în august 2022 pentru ca WhatsApp să înceapă în sfârșit să implementeze aceste modificări, dar acum aplicația de mesagerie a lui Meta (Facebook) privește mai departe. Într-adevăr, conform informațiilor de la WABetaInfo, via PhonAndroid, WhatsApp este în curs de a implementa posibilitatea de a crea grupuri de până la 1.024 de persoane într-un grup de teste beta lansate recent.

Creșterea numărului maxim de persoane pe care grupurile le pot găzdui pe WhatsApp este o veste bună pentru utilizatorii aplicației, dar alte aplicații de mesagerie concurente oferă totuși limite mult mai mari. La rândul său, Telegram, de exemplu, permite la 200.000 de persoane să se alăture aceluiași grup.

Pentru moment, grupuri de 1.024 de persoane sunt disponibile doar pentru un număr foarte mic de utilizatori ai versiunii beta a aplicației . Prin urmare, se așteaptă ca WhatsApp să colecteze feedback în următoarele săptămâni, înainte de a lansa funcția pe scară largă pentru toți utilizatorii de smartphone-uri Android și iOS. Nu a fost încă specificată nicio dată concretă când va fi extinsă ocficial funcția Comunități. Așa că va trebui să aveți răbdare dacă grupurile sunt pline și doriți să primiți noi membri. Mai mult, dacă doriți să părăsiți un grup fără a alerta pe toată lumea, vă reamintim că este posibil să plecați în modul Ninja.

În așteptarea lansării grupurilor extinse, WhatsApp va lansa în curând și alte funcții, precum și un abonament Premium care va face aplicația plătită. Datorită acestui abonament, puteți, de exemplu, să partajați un cont cu 10 dispozitive diferite sau chiar să vă împărtășiți adresa dintr-un link cu clienții dvs. dacă sunteți o companie. Fără griji pentru ceilalți, WhatsApp va păstra și un plan gratuit care vă va permite să continuați să utilizați aplicația fără nicio modificare.

Sursa Foto:  META

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite