Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gogoşile politice distrug Parada Clătitelor!

Partidele politice au dat buzna să organizeze standuri la Parada Clătitelor şi sunt pe cale să distrugă de tot tradiţionalul festival. Pentru a ieşi în evidenţă, la standurile partidelor se oferă clătite gratis. Gogoşile servite de politicieni sub formă de clătite sunt, evident, căutate de arădeni, în măsura în care oferă gratuităţi. De suferit au în schimb comercianţii, care au avut (şi) în acest an vânzări foarte slabe.

Gogoşile politice distrug Parada Clătitelor!
Comentează 4

Din dorinţa de a ieşi în evidenţă, politicienii sunt pe cale să dea o lovitură mortală festivalului clătitelor, în care producătorii vor avea motivaţii tot mai mici să fie prezenţi. În condiţiile în care unele standuri oferă clătite în speranţa de a primi voturi, nu bani munciţi, numeroşi comercianţi care au bătut cale lungă spre Moneasa şi şi-au asumat cheltuieli sunt foarte dezamăgiţi şi se gândesc să nu mai participe anul viitor. În ritmul acesta, festivalul se va transforma într-un eveniment politic, cu largul concurs al Primăriei Moneasa, care autorizează standurile partidelor.

Unul dintre politicienii care au făcut presiuni pentru prezenţa standurilor partidelor politice la Moneasa a fost deputatul PSD Florin Tripa, care nu a ratat ocazia de a se fotografia şi în acest an pe post de mare bucătar la festival, alături de ministrul Mihai Fifor şi alţi colegi din PSD.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite