Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „2024 va fi anul începerii unor lucrări importante pentru municipiul şi pentru judeţul Arad”

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, susţine că administraţiile liberale arădene au profitat din plin de oportunitatea de a accesa fonduri europene, ceea ce va duce la dezvoltarea localităţilor şi a judeţului în ansamblul său.

Gheorghe Falcă: „2024 va fi anul începerii unor lucrări importante pentru municipiul şi pentru judeţul Arad”
Comentează 1

„Putem spune că în această perioadă, prin intermediul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă primarii noştri au reuşit să atragă fonduri pentru a-şi izola termic şcolile, pentru a moderniza drumurile. Mai mult, cele două mari instituţii, Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean au reuşit să atragă fonduri de nivelul a 100 de milioane de euro, ceea ce înseamnă o etapă foarte bună în modernizare, au atins cele două puncte cheie pe care le aveau cele două instituţii, Primăria Municipiului Arad a atins zona de termoficare, o zonă sensibilă pe care şi eu în calitate de primar am avut-o atâţia ani, iar Consiliul Judeţean a atras 110 milioane de euro pentru Spitalul Judeţean. Toate aceste lucruri vor continua în perioada următoare pentru că încep programele operaţionale sectoriale şi Programul Operaţional Regional.

Credem că în toamna acestui an vom finaliza etapa de punere a depunere a proiectelor, de solicitare a acestor bani europeni, iar anul 2024 va fi anul începerii unor lucrări importante pentru municipiul şi pentru judeţul Arad”, susţine Gheorghe Falcă.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite