Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Fifor este soluţia pentru Arad şi arădeni” Mesajul lui Ion Şcheau, un om de echipă, inspirat de liderul PSD Arad.

„Fifor este soluţia pentru Arad şi arădeni” Mesajul lui Ion Şcheau, un om de echipă, inspirat de liderul PSD Arad.
Comentează 1

ARAD. „Atunci când vrei să pornești pe un drum politic este vital să-ți alegi echipa. Să crezi în oameni, să-i prețuiești, să te poți baza pe determinarea lor, să lupți împreună cu ei până la capăt. Există momente în viață când ești obligat să alegi o altă cale, să faci ceea ce în politică se numește compromis. Politica românească e plină de compromisuri. Eu însă nu mai vreau să fac nici un compromis.

De aceea mi-am ales echipa cu care să pornesc pe acest drum politic, anevoios poate, dar care în final sper să aducă un strop de bunăstare oamenilor necăjiți, celor care au așteptări de la noi, dar și tinerilor, tuturor celor care cred în noi. Spun NOI, în acest NOI stă o echipă excepțională, formată din oameni care trudesc pentru binele majorității, în fruntea căreia se află un lider, Mihai Fifor. Să știți că eu am văzut mulți purtători de legitimație de președinte de partid la viața mea. Mai puțin LIDERI. Mihai Fifor este un lider autentic, fost premier interimar, ministru, un om cult care a absolvit o facultate de litere și istorie, licențiat în filologie, doctor în antropologie socială. Am stat aproape de Mihai, încercând să-l cunosc cât mai bine, să văd ce simte pentru Arad și care este potențialul în administrarea unui oraș.

E un OM de echipă, cu mare potențial, atât uman cât și intelectual, un OM care este cea mai bună alegere pentru Arad și arădeni. El este soluția. Și îl susțin! Știu că vrea să dăruiască tot ce știe și poate, știu că va reuși să transforme Aradul, știu că este cel mai bun. Și sunt sigur că va reuși. Aradul are nevoie de un OM care a condus o țară, care este apreciat enorm de partenerii noștri transatlantici, din perioada în care a condus armata română. Ce să vă spun, că americanii au regretat enorm când a fost înlocuit de la Ministerul Apărării, că în Mihai Fifor au găsit partenerul perfect în relația România - SUA, că i-au oferit oportunități de a munci în continuare împreună? Însă Mihai Fifor era deja atras de oamenii onești din Arad, de potențialul acestui oraș, de sufletul celor care compun unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Mereu mi-a vorbit despre ce își dorește să facă pentru Arad și arădeni, mereu încerca să determine ca binele să se întămple aici, să fie el cel care determină schimbarea, să aducă bunăstare și fericire în sufletele oamenilor. E un om cumsecade! Cumsecade e un cuvânt rar folosit azi, el provine din umbra unei educații șlefuite împreună cu 7 ani de acasă. Mihai e un OM cumsecade. E cel mai potrivit pentru ARAD. Și arădenii sunt cumsecade și cu foarte mult bun simț. Împreună, arădenii și Fifor pot face lucruri extraordinare pentru oraș. Eu, dintr-o poziție de la nivel național voi imprima toată determinarea, experiența și cinstea mea ca să mișc lucrurile. Înspre BINE” - este mesajul lui Ion Şcheau, fost deputat în Parlamentul României şi viitor candidat pe listele PSD la alegerile parlamentare din acest an.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite