Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziția artistului fotograf Paul Bock din California (SUA) ”Misterele luminii”

Expoziția artistului fotograf Paul Bock din California (SUA) ”Misterele luminii”
Comentează 0

La invitația Asociației Foto Club Arad, prin amabilitatea și bunăvoința dlui. Ștefan Tóth István AFIAP, ESFIAP președintele Asociației Internaționale ”Euro Foto Art” (AIEFA), în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, 

vă invităm la o expoziție de artă  fotografică deosebită.

Pe simezele Săli ”Clio” a Complexului Muzeal Arad vor fi expuse creațiile artistului fotograf  Paul Bock din California (SUA).  Expoziția cuprinde o selecție de 45 de fotografii de format standard tipărite în Studioul personal al artistului fotograf din SUA, în condiții tehnice deosebite.

Vernisajul expoziției va avea loc, miercuri  31 august 2022, la ora 18:00 la Sala ”Clio” din Arad, str. Horia nr. 10, unde organizatorii îi invită pe toți iubitorii artei fotografice. 

Evenimentul va fi deschis de dl. Ștefan Tóth István președintele AIEFA și de Mircea O. Boran președintele Asociației Foto Club Arad. Momentele muzicale vor fi oferite de către  reprezentantul  formației  ”Duo Solo Fide” din Oradea, dl. Thurzó Sándor József (violă), care va interpreta mai multe piese din repertoriul internațional și pe care îl primim cu multă plăcere încă o dată în orașul nostru.

Expoziția artistului fotograf  Paul Bock  va putea fi admirată până pe data de 11 septembrie 2022. 

Afișul a fost realizat de colega noastră Monica Szentes. Mai multe detalii despre autor și despre lucrările sale le puteți găsi în comunicatul de presă comun din atașament.

Felicitări artistului fotograf din SUA și mulțumiri dlui. Ștefan Tóth István!

Vă așteptăm la vernisaj!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite