Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evoluție mai mult decât onorabilă a avocaților -fotbaliști la Turneul de la Maribor

Evoluție mai mult decât onorabilă a avocaților -fotbaliști la Turneul de la Maribor
Comentează 2

Sub denumirea de AS Themis Arad, echipa de minifotbal a avocaților arădeni a participat în perioada 6-11 iunie la Campionatul European de Fotbal al avocaților.
A fost prima evoluție a arădenilor la o competiție de o asemenea anvergură. Și nu s-au făcut de râs , deși au înfruntat echipe cu renume precum Alania și Sankt Petesburg din Rusia, campioana mondială de anul trecut, echipa portugheză Ordem -Barcelos din Portugalia, Kiev din Ucraina și Budapesta din Ungaria.
Avocații arădeni s-au înscris la categoria Five ( 4+1 jucători, porți de 5 m, pe teren redus ), clasându-se în final pe locul al 5-lea. Datorită evoluției si sportivitatea ei, echipa AS Themis a fost nominalizată printre primele trei echipe în clasamentul Trofeului Fair - Play al turneului.
Tot datorită acestor ” calități”, arădenii au primit invitații de a juca meciuri amicale în Ungaria, Rusia și Portugalia.
De-a lungul competiției , marcatorii echipei AS Themis Arad au fost: Lucian sabin Nae ( 6), Dumitru Creciun ( 4), Romulus Gherman ( 4),Adrian Dobre( 3),Călin Berar ( 2), Dan Iovănaș (1)
Iată și lotul complet: Vasile Moldovan, Călin Berar, Dumitru Creciun, Romulus Gherman, Dan Iovănaș, Adrian Dobre și Lucian Sabin Nae

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite