Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Egalii campioanei: CFR Cluj – UTA 0-0

UTA a fost astăzi egala campioanei CFR Cluj, după un meci de luptă disputat în Gruia. Deşi clujenii s-au aflat de mai multe ori la conducerea ostilităţilor, jucătorii Bătrânei Doamne au reuşit să echilibreze meciul şi să aibă la rândul lor câteva ocazii bune de a marca şi de a obţine toate cele trei puncte puse în joc. Astfel, locul 10 din clasament pare a fi unul mult prea slab pentru o echipă care s-a bătut parte-n parte, în sensul bun al cuvântului, cu ocupanta primului loc.

La final, CFR adună 61 de puncte, iar UTA 32.

Egalii campioanei: CFR Cluj – UTA 0-0
Comentează 0

Gazdele au controlat jocul în prima parte a primei reprize, însă arădenii au rezistat cu brio asalturilor, având o evoluţie curajoasă. În minutul 14, Florin Ștefan centrează în careul lui Iacob, Neguț apare la finalizare, însă portarul Bătrânei Doamne are o intervenţie foarte bună.

Trei minute mai târziu, Florin Ștefan șutează de la distanță și îi pune probleme lui Iacob care respinge balonul. Debeljuh reușește să trimită în poarta arădenilor, dar asistentul a semnalizat ofsaid. UTA începe să echilibreze jocul şi în minutul 26, construieşte o fază periculoasă. Lui Roger jr, viitorul jucător al clujenilor, nu reuşeşte însă să finalizeze. În minutul 37, Bătrâna Doamnă trece de mai multe ori pe lângă deschiderea scorului. Dangubic loveşte cu capul, însă Hindrich respinge. Mingea ajunge la Laukzemis care trage la poartă, dar portarul apără din nou, din păcate pentru noi.

Niciunul dintre antrenori nu reuşeşte să mute decisiv

Dan Petrescu mută la pauză, cu Omrani în locul lui Szako şi Păun în locul lui Itu, iar jocul ardelenilor este dinamizat. În minutul 47, CFR repune de la margine, balonul ajunge la Omrani, care trage tare în Batha, Neguţ recuperează pentru gazde şi trage în bară. În minutul următor, după o lovitură de colţ, Păun trage de la zece metri, Iacob respinge în lateral, iar Deac rei  pe lângă poarta lui Iacob. Minutul 52 vine cu un atac în superioritate al echipei din Arad, Roger jr. greşeşte însă pasa, astfel încât Burcă reuşeşte să respingă de lângă Dangubic. În minutul 48, Deac ratează o ocazie importantă față în față cu Iacob, dar decarul clujenilor trage pe lângă poartă.

Ionuţ Badea încercă să schimbe şi el ceva în jocul Bătrânei Doamne, introducându-i pe teren pe Otele și Vorobjovas în locul lui Laukzemis și Isac.

Astfel, în minutul 59, Batha pătrunde, îi trimite lui Roger jr, brazilianul dă mai departe la Miculescu care trage, însă nu nimereşte cadrul porţii.

În minutul 61, Neguț dribleză frumos, îi trimite lui Păun care șutează puternic la poarta arădeană, dar Iacob respinge.

UTA nu se lasă şi în minutul 66 obţine o lovitură indirectă din careul gazdelor, când Manea pasează acasă, iar portarul Hindrich prinde mingea cu mâna. Roger mişcă balonul, Batha trage din şase metri, dar un jucător de la CFR respinge de pe linia porţii.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Dan Petrescu, respectiv Ionuţ Badea.

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Fl. Ștefan – Itu (Păun), Adjei Boateng, Deac – Neguț (Bordeianu), (Buş), Debeljuh (Petrila), Sacko (Omrani). Rezerve: Sava – Susic, Bălan, Bordeianu, Chipciu, Păun, Petrila, Omrani, Buș.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Isac (Otele), Batha, Roger jr. (Medimorec) – Miculescu, Laukzemis (Vorobjovas), Dangubic (Baravykas). Rezerve: Balauru – Medimorec, Dima, Baravykas, Mercioiu, Vorobjovas, Hrezdac, Pătlăgică, Otele.

Partida a fost arbitrată de Sorin Costreie (la centru), Daniel Mitruți şi  Imre-Laszlo Flueran (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Viorel Flueran. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Marcel Savaniu (FRF) şi Cătălin Popa (LPF).

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite