Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dragnea îl face mincinos pe Fifor!

Atitudinea duplicitară a lui Mihai Fifor în PSD a fost sancţionată de Liviu Dragnea, care se consideră trădat de senatorul din Arad.

Dragnea îl face mincinos pe Fifor!
Comentează 0

Aşa cum scriam zilele trecute, Fifor ar fi contribuit la tentativa de puci din PSD (şi astfel l-a trădat pe Dragnea), după care s-a delimitat de grupul contestatarilor, deci a trădat-o şi pe Firea. După publicarea acestor informaţii, Fifor a transmis un mesaj pe o reţea de socializare în care neagă semnarea scrisorii, dar nu îşi afirmă clar apartenenţa la nici una din taberele din PSD. Dezminţirea lui Fifor nu valorează doi bani pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, care Întrebat, la RTV, dacă ministrul Apărării, Mihai Fifor, a semnat scrisoarea împotriva sa, Dragnea a răspuns: "Mi s-a spus şi de domnul Fifor". Practic, Dragnea respinge pertractările lui Fifor şi îl face mincinos.

Presa centrală scrie că succesiunea evenimentelor a determinat conducerea PSD să gândească o remaniere, care îl are cap de listă pe Fifor. Acesta a pierdut încrederea lui Dragnea şi va fi dat afară din Guvern. Atitudinea duplicitară pe care o adoptă şi zilele acestea a dezamăgit şi cealaltă tabără, care continuă să îşi afirme punctul de vedere în partid. Probabil după ce va fi dat afară din Guvern, Fifor ne va spune cât de rău este dictatorul Dragnea, căruia acum face eforturi disperate de a-i reintra în graţii. Că aşa-i în politică...

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite