Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosarul „Mită la PSD” se va judeca la Arad

După mult „du-te-vino” între Tribunalul Arad și cel din Timișoara, se pare că a fost declinată competența judecătorilor din Arad de a judeca această cauză. Sunt 13 persoane vizate în dosarul care se afla până acum pe rolul Tribunalului Timiș. 

Dosarul „Mită la PSD” se va judeca la Arad
Comentează 0

Tribunalul Arad a trimis dosarul înapoi la DNA, iar în cele din urmă a fost înregistrat în această vară pe rolul Tribunalului Timiș. 

În decembrie 2019, procurorii DNA au descins la sediul PSD Arad și au fost audiați mai mulți membri de partid. 

Potrivit DNA, Dorel Căprar ar fi încasat în mai multe rânduri astfel de sume de ordinul miilor de euro la casieria de partid. Tot aici ar fi fost încasate și aceste taxe lunare pe care angajații Direcției de Drumuri și Poduri le-ar fi obținut din acel mecanism implementat cu încălcarea legii la vama Nădlac 2, unde inspectorii de control ar fi închis ochii la supraîncărcarea unor camioane care transportau marfă.

Dorel Căprar este cercetat pentru 12 infracțiuni de folosire nelegală a influenței de lider politic, 2 infracțiuni de complicitate de luare de mită, 3 infracțiuni de abuz în serviciu. În acest dosar mai sunt cercetați doi parlamentari social-democrați, deputatul Florin Tripa și senatorul Ioan Chisăliță. 

 


Scrie un comentariu

trimite