Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Din ce în ce mai multe cazuri de COVID-19: România ar putea intra mâine în scenariul 4

România ar putea intra, luni, în scenariul 4 în ceea ce privește epidemia de coronavirus.  Asta, în condițiile în care, conform buletinului de presă emis de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 308 noi cazuri de COVID-19, cele mai multe de până acum într-un asemenea interval. Anunțul a fost făcut de președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila. Asta înseamnă că, după ce se vor înregistra peste 2000 de persoane confirmate cu virusul ucigaș unii bolnavi vor fi tratați acasă. Autoritățile pregătesc și alte măsuri, în funcție de evoluția situației în țară, scrie realitatea.net.

Din ce în ce mai multe cazuri de COVID-19: România ar putea intra mâine în scenariul 4
Comentează 0

Specialiștii estimează că intrarea în scenariul 4 va avea loc mâine sau, în cel mai fericit caz poimâine.

„Ne apropiem de scenariul 4, peste 2.000 de cazuri cofirmate, în care cazurile uşoare şi medii vor fi tratate la domiciliu, sub supraveghere medicală, iar cazurile severe şi cele critice vor fi tratate în spital, în secţiile de Boli infecţioase şi la AŢI, sub supraveghere cu cele care necesită suport ventilator sau cardiovascular", a declarat și ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Intrați aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/actual/alexandru-rafila-luni-putem-intra-in-scenariul-4-ce-presupune-si-ce-masuri-se-impun_5e809451dd7d6c0f216202e3

Foto: www.impact.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite