Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce s-a întâmplat cu victimele accidentului de la Nădlac soldat iniţial cu un mort şi 16 răniţi

Din păcate, încă una dintre pasagerele microbuzului cu numere de Cehia distrus în urma coliziunii cu un TIR, la începutul săptămânii, a decedat. Asta, după ce iniţial a fost transportată în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, împreună cu alte 15 persoane.

Ce s-a întâmplat cu victimele accidentului de la Nădlac soldat iniţial cu un mort şi 16 răniţi
Comentează 0

Vă reamintim că în accidentul care a avut loc la Nădlac luni dimineaţa, în jurul orei 3.30, a fost implicat un microbuz cu 17 persoane, dintre care 15 ucraineni, un basarabean şi un copil. Unul dintre pasageri a decedat pe loc. Mai trebuie spus că sensul de mers înspre punctul de trecere a frontierei a fost blocat timp de câteva ore.

Din informaţiile pe care le deţinem, femeia transportată în stare critică la spital pentru a fi operată a făcut două stopuri cardio-respiratorii imediat după accident şi alte două la spital, medicii reuşind să o resusciteze de fiecare dată. A urmat însă al cincilea stop cardio-respirator. Acesta i-a fost fatal, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, care au făcut, potrivit surselor noastre, tot ceea ce a fost posibil pentru a-i salva viaţa.

Restul răniţilor au scăpat relativ uşor, fiind externaţi destul de repede, cu excepţia a două femei care au suferit o fractură de femur, respectiv o fractură de gleznă şi a copilului.

Citiţi şi: https://www.arq.ro/cod-rosu-pe-autostrada-un-mort-si-11-raniti-la-iesire-din-tara/41437

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite