Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a pățit un bărbat din Gurahonț care și-a tâlhărit... soția

Un bărbat din Gurahonț are acum multe explicații de dat din cauză că... și-a tâlhărit propria soție. E adevărat că soții urmau să divorțeze, probabil că între ei existau neînțelegeri mai vechi, dar de aici până a-ți lua la bătaie fosta parteneră pe stradă și apoi a o tâlhări este cale lungă, o cale pe care însă individul a parcurs-o fără să clipească.

Ce a pățit un bărbat din Gurahonț care și-a tâlhărit... soția
Comentează 0

De menționat că bărbatul nu numai că a luat diverse lucruri de la soția sa, dar le-a și incendiat. „Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au reținut un bărbat de 39 de ani, din Gurahonț, care, în amiaza zilei de 2 noiembrie, pe o stradă de pe raza localității, și-ar fi abordat soția cu care se află în divorț, agresând-o fizic. Ulterior ar fi deposedat-o de pormoneul în care se găseau 80 de lei, un card, actul de identitate a victimei și un certificat de naștere, pe care le-ar fi incendiat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite