Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câtă suferinţă, dar şi ce final! Foresta Suceava - UTA 2-3

Câtă suferinţă, dar şi ce final! Foresta Suceava - UTA 2-3
Comentează 0

Gazdele au început mai bine, irosind o ocazie imensă, tânărul portar arădean Mureşan fiind la post. În minutul 29 sucevenii aveau să deschidă scorul prin Renquin, cu un lob peste Mureşan de la 30 de metri! Doar 5 minute trec, Hlistei e lansat pe culoar în careu de Polgar, înaintează 3 metri și trimite plasat în poarta gazdelor, 1-1. După alte 2 minute UTA trece în avantaj, Ciucă marcînd cu capul, din 8 metri, după o lovitură liberă a lui Burlă. Finalul primei reprize îi găseşte pe arădene cantonaţi în propria jumătate, gazdele dominând fără succes. 

Hlistei în 2 rânduri a încercat poarta gazdelor, în prima parte a reprizei secunde, tabela rămânând însă neschimbată. Se joacă pe contre, dar finalizările lasă de dorit. Din păcate mai lucizi pe final sucevenii egalează, când mai erau 5 minute de joc, prin Matei, la o fază în care apărarea arădeană nu a reacţionat cu trebuie, iar Mureşan nu a intervenit la 6 metri! Gazdele forţează golul 3 şi nu sunt departe în câteva rânduri, din situaţii incredibile! Şi, dacă sucevenii îşi bat joc de şansa unui final fericit, arădenii aveau să treacă de la agonie la extaz: la ultima fază a meciului  Polgar a centrat de pe dreapta, iar Păcurar a trimis cu sete în plasă, 2-3!!!

O victorie importantă, venită însă după încă un joc în care arădenii au suferit enorm. Însă, 3 puncte sunt 3 puncte...

UTA: Mureșan – Manea, Iuga, Ciucă, Burlă – Strătilă (Prună), Polgar, Asani, Hlistei – Stahl (Buleică), Florea (Păcurar). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite