Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câștigă invitații la AOA arătând cum vezi tu Europa Verde

Centrul EUROPE DIRECT din Arad, în parteneriat cu Asociația Ofensiva Tinerilor și cafeneaua KF, lansează un concurs de tip „Photovoice” pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani. Tema principală a evenimentului – Europa verde – este strâns legată de mediu și își propune să promoveze valorile europene în comunitatea locală.

Câștigă invitații la AOA arătând cum vezi tu Europa Verde
Comentează 0

Photovoice-ul se va desfășura în două etape principale: prima etapă presupune o perioadă de colectare a fotografiilor (12-25 iulie), în care participanții vor putea trimite la adresa de e-mail europedirectarad@ofetin.ro câte o fotografie care să se ilustreze cât mai bine tema dată și care să fie însoțită de o legendă descriptivă.

Cea de-a doua etapă constă în expunerea fotografiilor primite în cafeneaua KF (Piața Avram Iancu, nr. 10, Arad), unde vizitatorii le pot admira și vota timp de o săptămână (29 iulie – 8 august). Votarea va avea loc pe pagina de Facebook a centrului EUROPE DIRECT, iar în urma ei vor fi selectați cei 3 câștigători ai concursului. Premiile oferite în cadrul acestui eveniment constau într-un curs de inițiere în fotografie și abonamente la Arad Open Air Festival (13-15 august).

Regulamentul complet, pe care coordonatorii vă invită să îl citiți cu atenție, este disponibil pe site-ul centrului (www.europedirectarad.ro), în secțiunea de „Știri și noutăți”. Link-ul direct pentru regulament este următorul - http://www.europedirectarad.ro/articol/photovoice-europa-verde/3710 .


Scrie un comentariu

trimite