Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Buzoian venit „la lucru” în Arad prins cu sticluţa pe domeniul public, la cerşit, dar şi când a rupt un coş de gunoi

Un individ fără căpătâi a venit la Arad tocmai din Buzău pentru a bea pe domeniul public, pentru a cerşi şi pentru a vandaliza coşurile de gunoi. Sigur, el spunea la toată lumea că a venit la lucru, dar a fost dat de gol de Poliţia Locală care l-a prins în timp ce-şi făcea de cap.

Buzoian venit „la lucru” în Arad prins cu sticluţa pe domeniul public, la cerşit, dar şi când a rupt un coş de gunoi
Comentează 0

„În data de 21.06.2023, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au amendat o persoană pentru încălcarea mai multor prevederi legale, prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv HCLM nr. 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad.

Astfel, D.L., în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în județul Buzău, ajuns în municipiul Arad, în vederea obținerii unui «loc de muncă», a săvârșit într-o singură zi mai multe fapte contravenționale. Bărbatul și-a început primele ore ale zilei «de muncă», cu o porție de alcool consumată pe domeniul public, fapt pentru care a fost sancționat de echipajul din teren, aflat în patrulare în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

După acest eveniment, omul a început să muncească «profitabil», schimbându-și „obiectivul» în mai multe zone din municipiu, fiind surprins și sancționat de către agenții de poliție locală pentru apelarea în mod repetat la mila publicului.

Individul nu s-a lăsat până nu a mai săvârșit o contravenție, reușind să încheie ziua cu o amendă de 2.000 de lei pentru încălcarea normelor HCLM nr. 162/2006, după ce a deteriorat un coș de gunoi în cartierul Aurel Vlaicu. Conform actului normativ menționat, toți cetățenii, inclusiv pe cei aflați în tranzit, au obligația păstrării curățeniei în toate locurile publice din municipiu, păstrând integritatea atât a pubelelor cât și a coșurilor de gunoi amplasate pe domeniul public.

La finalul zilei, persoana a ajuns în situația de a necesita îngrijiri medicale de specialitate de către serviciul de ambulanță, acuzând probleme de sănătate, cel mai probabil pe fondul consumului excesiv de alcool și a «efortului depus la locul de muncă»”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite