Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au început să vină echipamentele de protecţie; care este mesajul președintelui CJA pentru cadrele medicale din județ

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a transmis, prin intermediul Facebook, un mesaj cadrelor medicale arădene, cărora le mulțumește pentru efortul depus în lupta cu coronavirusul şi le informează că au început să ajungă echipamentele de care au atâta nevoie.

Au început să vină echipamentele de protecţie; care este mesajul președintelui CJA pentru cadrele medicale din județ
Comentează 0

Stimate cadre medicale din județul Arad,

Vă mulțumesc că în aceste momente grele pentru fiecare dintre noi, dovediți încă o dată umanism și profesionalism! Suntem într-o situație în care diferența dintre viață și moarte o face, în primul rând, devotamentul dumneavoastră! Și ne-am convins că sunteți, cu adevărat, profesioniști pe care Aradul se poate baza!

Au început să sosească echipamentele necesare pentru protecție și intervenție, de la București și, pe plan local, prin Rețeaua Solidarității, respectiv alte companii, asociații sau persoane fizice care se implică, într-o mobilizare extraordinară a întregii comunități arădene. Distribuim materialele pe măsură ce ajung la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Ne dorim să protejăm cât mai mult cadrele medicale și pacienții, printr-o colaborare cu toți cei care susțin activitatea Spitalului. Este încă dificil, dar lucrăm permanent la asta.

Stimate cadre medicale, medici, asistenți, infirmiere, brancardieri, personal auxiliar, știu că aveți așteptări, sunt justificate! Le mulțumesc tuturor celor care fac eforturi - cei din administrația locală, societate civilă, mediul de afaceri - pentru asigurarea necesarului, într-un context național și internațional dificil.

Nu este ușor pentru nimeni, respect profund implicarea dumneavoastră, a celor din prima linie a luptei pentru sănătatea arădenilor.

Vă doresc sănătate, să avem forța și puterea să ne facem cu toții treaba cât mai bine, pentru binele arădenilor!”, a scris Cionca pe Facebook.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite