Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au aflat drumul către antreprenoriat. Elevii arădeni au participat la Ziua Porților Deschise în cadrul proiectului EDUBUSINESS al UAV

Au aflat drumul către antreprenoriat.  Elevii arădeni au participat la Ziua Porților Deschise în cadrul proiectului EDUBUSINESS al UAV
Comentează 0

Aproape 200 de elevi au fost prezenți, la Ziua Porților Deschise, un eveniment organizat în cadrul proiectului EDUBUSINESS al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

Întâlniri cu profesorii și studenții de la facultățile UAV,  discuții despre oferta educațională, despre oportunitățile în carieră i-au ajutat pe elevi să cunoască domeniile de licență, să înțeleagă mai bine specificul fiecărui domeniu, să se orienteze spre specializările care sunt mai aproape de ceea ce își doresc pentru viitorul lor.

Prezența oamenilor de afaceri și posibilitatea de a interacționa direct cu mediul antreprenorial, le-a oferit șansa de a discuta practic despre beneficiile antreprenoriatului, despre ceea ce înseamnă o afacere, despre implicațiile economice ale acesteia și chiar și despre managementul timpului.

 

Proiectul „Învață să fii Antreprenor pentru Viitor! Îmbunătățirea calității

ofertelor educative și a competențelor cadrelor didactice în domeniul

antreprenoriatului în vederea creșterii accesului participanților la învățământul

terțiar în condițiile de echitate și eficiență social și promovarea unei culturi

antreprenoriale în domeniile competitive de interes regional. EDUBUSINESS”  este  co-finanțat din Programul Operaționa Capital Uman 2014-2020.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite