Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aseară pe Motorul au fost prezente trei generații ale echipei UTA.

Din păcate, nici un reprezentant al actualei generații. Deși, fără cei din această fotografie, nici actualii componenți ai lotului lui Gyuszi Balint nu aveau cum să se exprime în cel de-al doilea sezon al Ligii întâi a fotbalului românesc.

Aseară pe Motorul au fost prezente trei generații ale echipei UTA.
Comentează 0

Este a doua mare ” scăpare” a celor care conduc sau îi antrenează pe Iacob et comp. din actuala echipă roș-albă. După ce la meciul de prezentare, UTA -Ripensia, nici măcar unul din cei din vechea echipă nu a fost invitat oficial ,măcar să dea lovitura de începere a partidei amicale, aseară, nu a fost prezent la meciul caritabil de pe Motorul nici măcar unul dintre reprezentanții CS UTA Arad .

Repet cu apăsare cuvintele ” nici măcar”, dar se putea....mai ales, că meciul s-a disputat într-o zi liberă atât pentru fotbaliști cât și pentru spectatori.

În curtea ” Motorului” s-au întâlnit grupuri amestecate cu Gabi Biro, Nelu Bedea,, Gyuri Vaczi, Costel Bogoșel, Dorel Toderaș sau Roland Nagy, Mircea Axente, Ioan Țârban, Gheorghe Vânătoru, Viorel Sima. N-a lipsit nici cel mai în vârstă ” ofițer ” al UTA-ei, Christos Metzcas, înconjurat de Vasile Georgiu, Sebastian Huțan, Cristian Todea, Marius Ciubăncan. Puși pe șotii ca-n totdeauna, Adi Ungur, Sandu Gaica, Raul Burtea, Marius Grad, Nicoale Mitu, Dorel Mutică, Flavius Pavel sau Marius Mîrne, Adrian Rusu, Norbert Varga, Alin Gligor , Dacian Tuef, Cristi Lăzău, Florin Rusu, Emil Szabo, Iosif Corec. N-au evoluat toți , nici nu se putea pe parcursul a două reprize de câte 25 de minute și oricum singurul maseur prezent, Dan Chiorean , nu ar fi putut face față.

A fost foarte cald, dar surprinzător, meciul în care Old-boys UTA a întâlnit pe Poli Timișoara a fost neașteptat de alert, înscriindu-se până la final 8 goluri ( 4-4).

Evenimentul s-a numit:” Împreună pentru Florin Hidișan”, organizat pentru strângere de fonduri , necesare costului tratamentului fostului jucător al echipei UTA, Florin Hidișan, care trece în această perioadă printr-o boală cumplită.

Retras din activitatea de fotbalist în 2018 ,de la Ocna Mureș, orașul său natal, Hidișan , fostul mijlocaș, a mai jucat la echipele, UTA, FC Brașov, Pandurii Tg. Jiu, U Cluj, Arieșul Turda, adunând peste 100 de meciuri în prima ligă a fotbalului românesc.

Și Poli Timișoara s-a comportat exemplar, meciul disputându-se într-un deplin spirit de fair-play, în echipa oaspete evoluând , de asemenea foști jucători cunoscuți precum: portarul Țurcaș și jucătorii de câmp, Ionilă, Utfineanț, Danci, Macavei, Buia, Miculescu senior, Bota, Topală, Tătaru, Crișanov,Gheju, Bătrânu, Stoican, Noje, Ninciovici.

Nici arbitrii n-au fost mai prejos, Ionuț Nicoraș la centru, Leontin Buda și Gabriel Hărduț , asistenți.

Am lăsat la urmă spiritul celor prezenți în tribune. N-au fost mulți , dar nici puțini. Societățile comerciale ” Pit Shop” și ” Pizza 5 Colțuri” au fost sponsorii acestei întâlniri, iar în apropierea tunelului de intrare a fost amenajată o ” Cutie a donațiilor” care a adunat contribuțiile celor care au dorit ți au simțit.

De asemenea pe site-ul de socializare Facebook puteți găsi două conturi , unul în lei și unul în valută, în care puteți dona sume de bani pentru Florin Hidișan, RO56BTRLRONCRT0CE2684801 (în lei) și RO03BTRLEURCRT0CE268480 (în euro).

Sursă foto:Sportarad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite