Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat din Lipova a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

În perioada 20 ianuarie - 6 februarie 2023, polițișții Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune, în localitatea Lipova, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Un bărbat din Lipova a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri
Comentează 0

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, 6 persoane fiind conduse la audieri. Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2022 - februarie 2023, un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive. Totodată, persoana bănuită și-ar fi pus la dispoziție propria locuință, pentru consumul substanțelor interzise. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis, de magistrații Tribunalului Arad, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad în dosarul nr. 26D/P/2023 şi dispune arestare preventivă a inculpatului C.M.G. pe o perioadă de 30 zile, din 07.02.2023 până la 08.03.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 272 Cod procedură penală, dispune virarea sumei de 340 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu, din fondurile Ministerului justiţiei în contul Baroului Arad. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în hotărârea Tribunalului Arad. 


Scrie un comentariu

trimite